Se pregăteşte terenul pentru numirea noului şef la cârma Filarmonicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă de abia pe 3 iunie va avea loc concursul pentru numirea noului director al filarmoniştilor arădeni, aleşii locali au făcut deja primul pas în ceea ce priveşte regulamentul de organizare şi desfăşurare al concursului de proiecte de management la Filarmonica de Stat Arad precum şi de soluţionare a contestaţiilor.

Viitorii candidaţi la şefia Filarmonicii vor trebui să întocmească un proiect de management pentru o perioadă de trei ani, urmând să fie depus între 3 şi 24 mai. Mai apoi, până pe data de 31 mai, proiectele vor fi analizate de comisia de concurs.

Cei ale căror proiecte vor lua note mai mari de şapte, vor trece în următoarea rundă a concursului, şi anume interviul, programat pentru 3 iunie, de la ora 10.00.

Concursul pentru desemnarea managerului Filarmonicii de Stat din Arad va avea loc după ce Rodica Tălmaciu şi-a dat demisia la începutul lunii martie. Ulterior, la începutul lunii aprilie, aceasta a fost desemnată de către CLM ca director interimar până la organizarea concursului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite