Arad: S-au luat la harţă cu doi poliţişti (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal de proporţii azi noaptea într-un bar din localitatea Vinga,  judeţul Arad, acolo unde doi cetăţeni de etnie rromă erau pe cale să se bată cu doi poliţişti.

Totul s-a petrecut într-un bar din localitatea Vinga. După câteva pahare de alcool, doi bărbaţi au început să-i ameninţe şi să-i îmbrâncească pe doi poliţişti aflaţi în timpul unei patrule în respectivul local. Motivul scandalului, după declaraţiile celor doi cetăţeni, a fost faptul că unul dintre poliţişti i-ar fi anchetat în urmă cu ceva timp într-un dosar.

Scandalul a degenerat, iar unul dintre bărbaţi a ridicat o scrumieră să-l lovească pe unul din poliţişti. Colegul lui însa a intervenit. Angajaţii barului au chemat în cele din urmă un echipaj de poliţie. Romii scandalagii s-au potolit din înjurături abia când au ajuns mascaţii de la DPIR. 

Cei doi romi au fost duşi azi noapte, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, acolo unde procurorii i-au audiat iar mai apoi i-au prezentat în faţa judecătorului cu propunere de arestare preventivă pe 30 de zile, pentru infracţiunea de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri, justiţia admiţând propunerea.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite