Din ce în ce mai mulți polițiști arădeni devin oile negre ale legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un polițist băut era la un pas să provoace un carnagiu. Șapte persoane au necesitat îngrijiri medicale după ce agentul de poliție a acroșat autocarul în care acestea se aflau.

Oamenii care ar trebui să fie un exemplu pentru cei din jur depăşesc de multe ori pragul bunului simţ şi uită misiunea pentru care s-au „înhămat”, fie că se află sau nu în timpul orelor de serviciu.

Ultimul exemplu este cel al agentului de poliție de 30 de ani din Cicir care a acroșat în această dimineață un autocar cu 39 de pasageri, după ce s-a urcat mort de beat la volan.

Pe de cealaltă parte, în urmă cu exact o săptămână, un alt polițist, a fost depistat că favoriza câțiva interlopi din Arad, în dosarul scandalului Topa (tovarăș cu Uțu Rohozneanu).

În luna martie un alt polițist din Pecica a fost reținut după ce a cerut 1.300 de euro unei persoane din aceeași localitate pentru a interveni într-un dosar în care era implicat.

De asemenea, în urmă cu aproape un an de zile, doi polițiști comunitari au fost reținuți după ce un taximetrist i-a acuzat că l-au bătut cu sălbăticie.

“În fiecare caz de acest gen se începe câte o anchetă internă și se iau anumite măsuri disciplinare în funcție de gravitatea cazului. Nu e normal ceea ce se întâmplă, de aceea toți cei implicați sunt sancționați cum se cuvine”, a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite