Vom avea parte de un 1 Mai ploios. Unde putem întinde un grătar în Arad.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prognoza meteo pentru acest sfârşit de săptămână îi va ţine pe mulţi dintre noi departe de ieşirea la iarbă verde, în faţa unui grătar sfârâind. Mâine sunt ploi care strică planurile de 1 Mai, multora dintre noi.

Deschiderea ştrandului, care vine cu un concert de muzică folk este cel mai bun prilej pentru cei care şi-au închiriat căsuţele şi în acest an, să-şi petreacă duminica liberă în faţa unui grătar. Comercianţii şi-au deschis tarabele şi terasele, astfel că după o masă copioasă, o bere este binevenită la terasele acoperite.

Pentru pasionaţii de bolizi, pe pista aeroportului, piloţi din toată ţara se vor întrece în prima etapă din Campionatul Naţional Drag Racing Arad. Iubitorii sportului pe două roţi vor lăsa grătarele şi micii deoparte, pentru o întrecere cu bicicleta. Arădenii pot participa la „Cupa Aradului la Ciclism”.

Pădurea de la Ceala, sau chiar la Trei Insule, Vladimirescu, plaja de la Ghioroc sau pescăriile din împrejurimile oraşului sunt variante pentru cei care vor totuşi să iasă la iarbă verde, sub umbrele bineînţeles.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite