Arad: O femeie a vrut să iasă din ţară cu un autoturism neînmatriculat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră arădeni cercetează o femeie care s-a prezentat în punctul de trecere a frontierei cu un autoturism neînmatriculat şi cu numere false.

La Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand s-a prezentat la intrarea în ţară Emanuela S.,  de 32 de ani la volanul unui autovehicul, marca „Lancia”, înmatriculat în România.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră i-au solicitat femeii să prezinte şi certificatul de înmatriculare al autoturismului pe care îl conducea precum şi permisul de conducere.

"Emanuela S. nu a prezentat documentele solicitate motivând următoarele: certificatul de înmatriculare l-a uitat acasă, iar permisul de conducere este reţinut de poliţie", a declarat Mihaela Leş, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră s-a stabilit că  numerele aplicate pe autovehiculul marca „Lancia” aparţin în realitate unui alt autoturism.

Femeia declară că a recurs la această metodă deoarece avea numerele provizorii de înmatriculare ale autoturismului expirate.

A mai relatat că plăcuţele de inmatriculare care le-a aplicat pe autoturism le-a găsit pe jos pe o stradă.

Cea în cauză este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de însuşire a bunului găsit, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare şi conducere pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat.

La finalizrea cercetărilor va fi prezentată procurorului de pe langă Judecătoria Arad, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite