Un român şi un moldovean prinşi la vămile arădene în timp ce încercau să iasă din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frontieriştii arădeni au depistat o femeie din Republica Moldova care a încercat să iasă ilegal din ţară prezentând la controlul de frontieră un document de identitate fals. Femeia circula cu un mijloc de transport internaţional şi a fost prinsă la vama Turnu.

Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la permisul de şedere italian prezentat de femeie. Astfel, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta este fals total.

„S-a stabilit cu această ocazie că femeia se numeşte Galina C., în vârstă de 43 ani, este cetăţean din Republica Moldova. Femeia a declarat că documentul fals a fost procurat prin intermediul unei persoane necunoscute şi a recurs la această metodă întrucât nu poseda viză pentru Spaţiul Schengen”, a spus Mihaela Leş, purtător de cuvânt al IJPF Arad.

La Nădlac în schimb, poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un român care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Marian P., în vârstă de 27 ani a încercat să treacă vama cu un ,BMW, înmatriculat în Spania.

„Bărbatul a rezentat un permis de conducere românesc. La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la documentul prezentat de bărbat. Astfel, în urma verificărilor efectuate cu aparatura din dotare asupra permisului de conducere prezentat s-a stabilit că acesta este fals total”, a mai spus Leş.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite