36 de migranţi prinşi dintr-un şut la frontiera arădeană de la Nădlac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frontieriştii au reuşit să pună mâna pe o întreagă armată de migranţi care şi-au încercat norocul aseară la vama Nădlac. 36 afgani erau ascunşi într-un locaş special amenajat, în interiorul unui automarfar încărcat cu ulei mineral.

Aseară, în jurul orei 23.00, la vama Nădlac, Georgi D., un bulgar de 53 de ani, şoferul TIR-ului care transporta migranţii, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, prezentând la control documentele de însoţire, prin care acesta transporta ulei mineral din Grecia pentru Germania.

„Poliţiştii au avut suspiciuni cu privire la încărcătura automarfarului, că în interior ar putea fi ascunse persoane. În consecinţă s-a efectuat un control amănunţit al autovehicului”, a spus Mihaela Leş, purtătorul de cuvânt al IJPF Arad.
.
În urma controlului, în interiorul TIR-ului, frontieriştii au găsit 36 de persoane cu vârste cuprinse între 3 şi 44 ani, dintre care patru femei, mascate de încărcătura automarfarului, într-un locaş special amenajat între cutiile cu ulei mineral. Din verificări, a rezultat că cei în cauză sunt cetăţeni din Afganistan.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite