Jaf la o casă de schimb valutar din Chişineu Criş, judeţul Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa de schimb valutar din Chişineu Criş a fost prădată de hoţi
Casa de schimb valutar din Chişineu Criş a fost prădată de hoţi

O casă de schimb valutar din localitatea Chişineu Criş, judeţul Arad, a fost jefuită. Potrivit reprezentanţilor poliţiei,  jaful s-a produs în jurul orei 7 dimineaţa.

Tot reprezentanţii forţelor de ordine au preciat că jaful nu a presupus violenţă. Casierul a precizat că a simtit un obiect tare în coaste, dar că nu poate preciza despre ce armă este vorba.

Angajatul casei de schimb valutar a spus că a fost acostat de un bărbat cu cagulă atunci când a ajuns la locul de muncă. Acesta i-a solicitat să deschidă unitatea, să dezarmeze sistemul de alarmă şi să-i dea banii. Angajatul susţine că s-a speriat şi a făcut ce i s-a cerut, oferindu-i banii.

"Datele preliminare arată  că ar fi fost vorba de 4000 de euro, şi un milion de forinţi. Pe moment verificăm aceste date şi am organizat deja  filtre în oraşul Chişineu Criş şi în apropierea acestuia", a declarat Camelia Tuduce. Din declaraţiile angajatului casei de schimb valutar, jefuitorul a avut faţa acoperită cu cagulă, dar există informaţii referitoare la statură şi la îmbrăcăminte.

Bărbatul a spus că nu a fost ameninţat, dar ar fi simţit în spate un obiect. Nu poate însă preciza despre ce e vorba.”Nu pot să spun ce anume era, Se poate să fi fost cotul sau pumnul celui care mi-a cerut banii”, ar fi declarat angajatul poliţiştilor.

Jaful a avut loc în această dimineaţă în jurul orei 7.00 când începe programul de lucru al casei de schimb valutar.

Polițiștii arădeni cercetează în acest moment imaginile de pe camerele de supraveghere.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite