Arad: Un bărbat de 73 de ani şi-a înjunghiat soţia bolnavă în inimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Un bărbat de 73 de ani şi-a înjunghiat soţia bolnavă în inimă
Arad: Un bărbat de 73 de ani şi-a înjunghiat soţia bolnavă în inimă

Ludovic S., de 73 de ani din Arad s-a prezentat  la sediul Poliției Județene pentru a se autodenunţa  că și-a omorât soţia.  Acesta recunoaşte că a cedat  în fața grijilor şi problemelor.

Bărbatul  le-a povestit polițiștilor că soţia sa, în vârstă de 77 de ani, era bolnavă de diabet de foarte mult timp, iar boala le crea neplăceri din ce mai mari amândurora. Femeia orbise din cauza bolii, astfel că toate îndatoririle casei au căzut pe umerii bărbatului.


Acesta le-a mai spus poliţiştilor că la orele prânzului a avut o altercaţie cu soţia sa şi, apăsat de griji, a cedat şi i-a înfipt acesteia un cuţit de bucătărie în inimă. În urma loviturilor primate, femeia a decedat.


După ce şi-a omorât nevasta, Ludovic S. a scris o scrisoare în care îşi motiva gestul, iar după câteva ore s-a dus la sediul poliţiei pentru a se preda.


 ”S-a constituit echipa operativă condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, iar în urma cercetării efectuate în bucătăria locuinţei a fost găsit un bilet scris de către autor prin care acesta motiva gestul pe care l-a făcut. Autorul faptei a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere emisă de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad” a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Estera Biţiş.


Cei doi locuiau în chirie într-un apartament de pe strada Liviu Rebreanu şi conform declaraţiilor vecinilor, păreau a se înţelege bine în ciuda greutăţilor cauzate de boală şi de pensiile mici.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite