A încercat să treacă ilegal vama arădeană, dar s-a ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A încercat să treacă vama arădeană fără act de identitate
A încercat să treacă vama arădeană fără act de identitate

Frontieriştii arădeni au depistat o persoană din Republica Moldova care a încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria folosindu-se de un act de identitate care aparţinea altei persoane.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat pentru a călători în Spaţiul Schengen o persoană de sex masculin care s-a legitimat cu o carte de identitate românească. „Comparând fizionomia persoanei cu cea din fotografia aplicată în documentul de trecere a frontierei, prin metoda portretului vorbit, s-a stabilit faptul că documentul prezentat aparţine altei persoane. Din declaraţia bărbatului şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că este cetăţean din Republica Moldova şi se numeşte Vitalii B., în vârstă de 25 ani", a spus purtătorul de cuvânt al IJPF arad, Mihaela Leş.

Bărbatul  a declarat că documentul de identitate pe care l-a prezentat la frontieră l-a obţinut de la o persoană necunoscută în Republica Moldova. A recurs la această metodă pentru că nu poseda viză pentru Spaţiul Schengen.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite