A încercat să mituiască un poliţist şi s-a ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Constanţa, a fost reţinut de procurori, la Arad, după ce a încercat să mituiască un poliţist. Bărbatul a fost prins în flagrant, în timp ce oferea suma de 150 euro unui agent de poliţie pentru a nu i se întocmi dosar penal.

Totul a început, după ce individul a fost oprit în trafic de un echipaj de Poliţie din Vladimirescu, pentru că nu folosea luminile de întâlnire. Cu ocazia verificării documentelor, agentul a constatat că soferul avea permisul de conducere reţinut, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliţiei.
           
La finalul audierii, M.C. i-a oferit poliţistului de 50 euro şi a promis alţi 50 euro pentru şeful agentului, numai sa nu-i fie întocmit dosar penal, numai că, între timp, poliţistul a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie. Puţin mai târziu, conducătorul auto i-a oferit poliţistului 150 de euro, însă de această dată totul a fost înregistrat. Între timp, bărbatul a fost condus la parchet, iar procurorul de caz a hotarat inceperea urmaririi penale, faţă de acesta şi obligativitatea de a nu părăsi ţara  vreme de 30 de zile.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite