Un incendiu a mistuit un garaj și o mașină în cartierul arădean Gai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a afectat un garaj și o mașină
Incendiul a afectat un garaj și o mașină

Un incendiu puternic a mistuit, în această dimineaţă, la Arad, un garaj, un vehicul şi parţial casa vecinilor. Până la sosirea pompierilor, oamenii au încercat să stingă incendiul cu un furtun. 

Incendiul a avut loc la periferia Aradului, în cartierul Gai. Focul a izbugnit, se pare, din cauza unui scurt-circuit, provocat de instalaţia unei maşini. Cei care au văzut fumul, au fost vecinii, care au şi încercat să potoleasca focul, până la sosirea pompierilor. „Arde casa bătrânilor… e un  atelier de maşini, de reparaţii maşini. Să nu explodeze aia… uite, că ia foc şi casa vecinilor”, a spus Iuliana Dorodi, martor.

Pompierii au ajuns la faţa locului în doar câteva minute, deşi accesul în zonă este anevoios, din cauza drumului foarte prost. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au evacuat doi vârstnici,  din casa din vecinătate, cuprinsă şi ea de flăcări. „Au fost afectate garajul şi un autovehicul, pe 25 de metri pătraţi. Am limitat extinderea, fiind afectată şi clădirea vecină. Pagubele au fost estimate la câteva mii de euro, în timp ce bunurile salvate au fost evaluate la sute de mii de lei”, a declarat  Claudiu Chirca, şef garda de intervenţie stingere, ISU Arad.

Proprietarul garajului nici măcar nu era acasă. El a fost anunţat de nenorocire, de către vecini. „Eu am tăiat varza şi am văzut fum şi am fugit repede că bătrânii au 99 şi 90 de ani şi am sărit poarta să  tragem maşina. Nu am putut să salvăm maşina”, a spus Gheorghe Podea, martor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite