Arad: Un urmărit general a fost prins la frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Un urmărit general a fost prins la frontieră
Arad: Un urmărit general a fost prins la frontieră

Un gălățean condamnat la închisoare pentru furt, a încercat să iasă din țară pe la vama Nădlac.

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente, un cetăţean român care se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea pentru sâvârşirea infracţiunii de furt calificat.


La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat la ieşirea din ţară, călătorind ca pasager într-un mijloc de transport internaţional cetăţeanul român Ioan R., în vârstă de 30 de ani, domiciliat în judeţul Galaţi.


Cu ocazia efectuării formalităţilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele acestuia era emis un mandat de executare a pedepsei de trei ani cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


Faţă de acesta, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, fiind predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.     


De la începutul acestui an, polițiștii de frontieră arădeni au depistat 32 de persoane date în urmărire generală, marea lor majoritate încercând să părăsească România.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite