Un egiptean şi un armean au încercat să treacă vama de la Curtici cu acte false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă ne mai despart trei zile de noul an, frontieriştii arădeni sunt puşi la încercare de cei care caută un trai mai bun departe de patria mamă. De data aceasta un egiptean şi un armean sunt protagoniştii care au încercat să treacă vama ilegal.

Egipteanul, Mohamed A., de 36 de ani şi-a încercat norocul cu un buletin francez pentru a trece graniţa de la Curtici. După ce frontieriştii au descoperit falsul, bărbatul a declarat că a cumpărat buletinul de la un turc, pentru o mie de euro.

În ceea ce-l priveşte pe armean, Armen D., în vârstă de 35 ani, bărbatul s-a legitimate cu un paşaport bulgar. „ În urma verificărilor efectuate s-a constatat că documentul este falsificat prin înlocuirea filei informatizate. Bărbatul a declarat că documentul de identitate pe care l-a prezentat la frontieră l-a obţinut de la o persoană necunoscută în Turcia contra sumei de 500 euro şi a recurs la această metodă pentru că nu poseda viză pentru Spaţiul Schengen”, a declarat Mihaela Leş, purtătorul de cuvânt al IJPF Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite