Arad: 12 echipe de majorete au intrat în finala Cupei Naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 400 de fete, de la cinci la 18 ani, au încercat să îşi demonstreze măiestria şi talentul în coregrafii dintre cele mai complicate. În sală au venit zeci de părinţi şi copii ca să admire echipele concurente.

Prima ediţie a Cupei naţionale la majorete, dar şi festivalul internaţional de majorete  s-a desfăşurat timp de două zile, la Arad. Fiecare echipă a încercat să prezinte show-uri cât mai interesante, cu elemente preluate din gimnastică sau scene de poveste.
 
“Ne antrenăm o dată sau de două ori pe săptămână la şcoală, iar când avem concurs ne antrenăm toată săptămâna dinaintea concursului”, a spus Anca Cociuban, majoreta la Liceul Economic din Arad.

Numerele echipelor de majorete au fost privite de spectatori cu sufletul la gură. ”Suntem mămicile echipei Isteţele din Piatra Neamţ şi am venit să le susţinem pentru că s-au calificat în finală. Am venit echipate cu haine în culorile echipei şi purtăm pe faţă pictat un fluturaş care sperăm să ne aduca noroc”, a spus Simona Balint, mama unei concurente.

În finală au intrat 12 echipe. Castigatoarele au primit cupe şi diplome.

”Este pentru prima dată Cupa naţională de majorete la Arad şi concomitent este şi Festivalul internaţional de majorete, unde participă echipe din Romania, Ungaria şi Serbia”
, a declarat Emese Erdey, organizator.
 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite