De Ziua Morţilor, cimitirele arădene vor fi supravegheate de poliţia comunitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Comunitară va intra în acţiune
Poliţia Comunitară va intra în acţiune

Reprezentanţii Poliţiei Comunitare Arad au anunţat în această dimineaţă că având în vedere că în fiecare an, în preajma zilei de 1 noiembrie, de Ziua Morților, un mare număr de arădeni își comemorează morții, agenţii comunitari vor patrula în  zona cimitirelor.

În acest an Poliția Comunitară Arad va asigura, ordinea publică în incinta tuturor cimitirelor din Arad, precum și în zonele adiacente.

„Începând de sâmbătă, 30 octombrie, până în seara zilei de luni, 1 noiembrie agenții comunitari vor patrula în zona cimitirelor și în incinta acestora, pentru a preveni incidentele de orice fel și pentru a asigura tuturor celor prezenți condițiile necesare reculegerii la mormintele celor dragi”, spune Nicoleta Belean, purtător de cuvânt al Poliţiei Comunitare.

Conducerea Poliţiei Comunitare spune că orice arădean poate apela cu încredere la agenţi.

„Noi îi sfătuim pe arădeni, și cu această ocazie să se adreseze cu toată încrederea agenților noștri, în orice împrejurare în care întâmpină neplăceri și în care este necesară intervenția Poliției Comunitare”, a declarat directorul executiv al Poliției Comunitare Arad,  Viorica Graur.

   



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite