Pe drumurile publice cu o maşină care avea certificatul de înmatriculare falsificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi noapte, poliţiştii de frontieră de la Vărşand au reuşit să prindă un turc care conducea pe drumurile publice o maşină care avea certificatul de înmatriculare falsificat, care avea vizibile modificări ale datelor care fac referire la valabilitatea inspecţiei tehnice.

În jurul orei 01.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat cetăţean turc Senol B., care conducea un autovehicul marca „Volvo”, înmatriculat în Turcia.

„La controlul de frontieră efectuat de lucrătorii noştrii, având suspiciuni cu privire la certificatul de înmatriculare, s-a efectuat o cercetare a acestuia. Din studiul certificatului de înmatriculare eliberat de autorităţile din Turcia, sunt vizibile modificări ale datelor care fac referire la valabilitatea inspecţiei tehnice”, a declarat Mihaela Leş, purtătorul de cuvânt al IJPF Arad.

În urma verificării s-a stabilit că documentul este falsificat, fiind modificate cifrele care reprezentau luna de eliberare cât şi cea referitoare la data de expirare. La finalizarea cercetărilor va fi prezentat procurorului, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.   

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite