Un contrabandist de tigări a fost reținut pe autostrada Arad – Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autostrada A1
Autostrada A1

Polițiștii arădeni au prins un bărbat din județul Vâlcea care transporta pe autostrada Arad – Timişoara 50.000 de ţigări netimbrate. Acesta a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, fiind prins de oamenii legii la ieşirea de pe A1.

„Poliţiştii au efectuat semnal de oprire a unui autoturism, la kilometrul 515 al autostrăzii Arad-Timişoara. Şoferul, Cătălin B., de 28 de ani, din judeţul Vâlcea, a ignorat semnalele poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea. Autoturismul a fost oprit la ieşirea de pe A1, de poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Timişoara”, se arată într-un comunicat de presă remis de Direcţia de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Poliţiştii au găsit în autoturismul bărbatului 50.000 de ţigări netimbrate. Acestea au fost confiscate iar tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite