Cisternă cu motorină răsturnată lângă localitatea Sântana, în județul Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O cisternă plină cu 30.000 de litri de motorină s-a răsturnat în această dimineață în apropierea localității arădene Sântana. Reprezentanții ISU Arad spun că nu este pericol de explozie, deși în prezent motorina se scurge într-un șanț de pe marginea drumului.

Cel mai probabil cisterna s-a răsturnat datorită drumului acoperit de zăpadă. șoferul a pierdut controlul volanului iar cisterna s-a răsturnat înafara părții carosabile.

Deși circulația se desfășoară în condiții normale, datorită unei fisuri la cisternă, au loc scurgeri de motorină în şanţul de lângă şosea.

“Pompierii intervin pentru asigurarea perimetrului şi luarea măsurilor necesare pentru a preveni un eventual incendiu”, a declarat Sorina Ambruş.

Cel care se afla la volanul cisternei se află în afara oricărui pericol. În aceste momente, el dă declarații polițiștilor, încercând să explice cum s-a produs accidentul. Şoferul autoutilitarei a fost rănit uşor, el fiind audiat de către poliţişti.

Oamenii legii aflați la fața locului vor asigura perimetrul și momentan se așteaptă o macara din județul Bihor, pentru ca cisterna să fie ridicată.

Vom reveni cu informații.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite