Arad: A vrut să treacă vama cu un buletin de 200 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: A vrut să treacă vama cu un buletin de 200 de euro
Arad: A vrut să treacă vama cu un buletin de 200 de euro

Un cetățean moldovean a fost reținut de polițiștii de frontieră arădeni după ce a vrut să treacă granița cu un buletin fals.

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o persoană din Republica Moldova care a încercat să iasă ilegal din ţară prezentând la controlul de frontieră un document de identitate fals.

Aceasta s-a prezentat la vama Nădlac, pe sensul de ieşire din ţară și s-a prezentat o persoană de sex feminin care s-a legitimat la controlul de frontieră cu o carte de identitate eliberată de autorităţile din România.


În urma verificărilor, poliţiştii au avut suspiciuni în legătură cu autenticitatea cărţii de identitate și au constatat că documentul este fals total.


Din declaraţia persoanei şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că aceasta este din Republica Moldova şi se numeşte Ana B., în vârstă de 49 ani.

Femeia a declarat că documentul de identitate pe care l-a prezentat la ieşirea din România l-a obţinut de la o persoană necunoscută, contra sumei de 200 euro în Republica Moldova. Ana B. vroia să ajungă în Italia şi a recurs la această metodă deoarece nu poseda viză pentru Spaţiul Schengen.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite