Arad: Un bărbat de 32 de ani a căzut de la etajul patru în timp ce dormea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Un bărbat de 32 de ani a căzut de la etajul patru în timp ce dormea
Arad: Un bărbat de 32 de ani a căzut de la etajul patru în timp ce dormea

Marius Purcariu, un tânăr arădean de 32 de ani, a fost internat la spital, cu fracturi, după ce a căzut de la etajul patru. Bărbatul susţine că nu îşi aminteşte decât că s-a culcat pe la ora 02.00, a stins televizorul, iar în jurul orei 06.00 s-a trezit pe jos, în faţa blocului, în gălăgie.

Nu ştie cum a căzut în gol aproape şaptesprezece metri, dar recunoaşte că a avut noroc cu autototurismul pe care a căzut şi că acesta a atenuat impactul. Bărbatul a scăpat doar cu câteva fracturi. „Victima prezenta doar o fractură a gambei, tasare a vertebrelor  L2 şi L3 şi o fractură costală”, a declarat medical de la Urgenţe, Monica Puticiu.
Nu este pentru prima dată când bărbatul scapă ca prin urechile acului. Acesta susţine că  în urmă cu o lună a fost lovit de o maşină, dar a scăpat doar cu câteva răni uşoare. Chiar dacă iniţial a fost luată în calcul varianta somnambulismului, aceasta este contrazisă de vecini, care susţin că Marius Purcariu şi soţia sa, care sunt proaspăt căsătoriţi, o ţineau din scandal în scandal.
Aceştia sunt convinşi că bărbatul pur şi simplu s-a aruncat pe geam, mai ales că era înfăşurat cu perdeaua de la balcon. „De o lună de zile, se ceartă zi de zi şi se aude cum mută mobile prin apartament. Credem că se şi bat, chiar dacă sunt căsătoriţi de doar două luni. Din câte ştim, Marius nu lucrează nicăieri”, a declarat Marcela Antonilă, vecină de bloc.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite