Arad: I-a luat doi avocaţi fiului acuzat de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: I-a luat doi avocaţi fiului acuzat de omor
Arad: I-a luat doi avocaţi fiului acuzat de omor

Tatăl lui Sergiu, tânărul care ar fi ucis cu sânge rece un rrom din Timişoara, vrea să îşi ajute fiul, după ce 13 ani a lipsit din viaţa lui.

Arad: Suspecta crimei de la Medicină din Timişoara, Carmen Bejan, face parte din comunitatea adeventistă reformistă din Ineu

Arad: Locuitorii din Ineu se tem că ţiganii se vor răzbuna pe sora studentei complice în crima de la Medicină din Timișoara

Arad: I-a luat doi avocaţi fiului acuzat de omor

Timişoara: Studenţii acuzaţi de crima de la Medicină au spus la recurs că vor să fie cercetaţi în stare de libertate

Timişoara: EXCLUSIV Omor cu violenţă şi protecţia studenţilor, motivele arestării tinerilor pentru crima de la Medicină

Timişoara: Tatăl studentei suspectate de crima de la Medicină crede că fiica lui a fost sechestrată

Bărbatul vrea ca fiul său să aibă cât mai puţin de suferit, iar pe alţi părinţi îi îndeamnă să-şi ţină aproape odraslele.

Ioan Horia Florea, preotul din satul Tisa, a fost alături, astăzi, de fiul său Sergiu, la recursul care s-a judecat la Timişoara împotriva măsurii arestării preventive pentru omor. Părintele Florea a simţit că fiul său suferă şi nu a vrut să-l lase la greu, deşi nu l-a mai văzut de 13 ani. Acesta şi-a vizitat, marţi, fiul în arestul Poliţiei Timiş, unde a fost dus sub acuzaţia că l-a ucis pe Trifu Schrottu, un rrom înstărit din Timişoara.

Are dubii dacă este fiul lui

„Mă doare sufletul de nu mai pot pentru el. Mi-aş da viaţa să nu-l mai văd în situaţia asta”, a mărturisit părintele. Sergiu l-a primit pe tatăl său pe care a refuzat să-l vadă ani de zile şi i-a cerut să-i ducă apă minerală şi haine. Preotul de la Tisa i-a oferit sprijin moral şi Ioanei, sora lui Sergiu, care este devastată de ceea ce s-a întâmplat. De asemenea, a mai spus că nu e sigur de faptul că Sergiu este fiul lui biologic.

Părintele Ioan Horia Florea îi îndeamnă pe părinţi să nu-şi abandoneze copiii şi să fie mereu alături de ei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite