Un avion a aterizat forţat în judeţul Arad, pe un câmp. Pilotul şi copilotul au împins avionul până în faţa magazinului sătesc UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 La bord se aflau doi danezi
La bord se aflau doi danezi

Incidentul a avut loc pe un câmp, la circa 120 de kilometri distanţă de Arad. La bord se aflau doi danezi, care în prezent se simt foarte bine. Nici avionul nu a fost afectat de aterizare.

UPDATE, ORA 14.05 Cei doi pasageri danezi au povestit unui sătean din Măgulicea că se îndreptau spre Ungaria, unde doreau să alimenteze, când au pierdut legătura cu turnul de control. Au zburat trei ore cu avionul deasupra unui câmp din Arad, pentru că aveau şi probleme cu sistemul de frânare, după care s-au hotărât să aterizeze forţat. Mai apoi, cei doi au împins avionul de mici dimensiuni până în faţa unui magazin din sat, unde se află şi la această oră.

UPDATE, ORA 13.55 „Este vorba despre un avion de mici dimensiuni care a aterizat în comuna Vârfurile, sat Măgulicea. Nu este de competenţa noastră acest incident“, a declarat Dan Bălăcel, director al Aeroportului Arad.

Click aici pentru galerie foto!

Avion aterizare forțată Avionul a rămas în România  La bord se aflau doi danezi

Din primele date rezultă că ambii pasageri ai avionului, de origine daneză, se simt bine. După cum relatează site-ul rtv.net, se pare că de vină au fost condiţiile atmosferice.

Vom reveni cu amănunte!

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite