Arad: O femeie beată a vrut să se arunce de la etaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: O femeie beată a vrut să se arunce de la etaj
Arad: O femeie beată a vrut să se arunce de la etaj

O femeie de 41 de ani le-a dat de lucru pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă supă ce a ameninţat, ore în şir, că se aruncă de la etajul şapte.

Pompierii au intervenit cu autoscara mecanică şi perna pneumatică de salvare pentru a preveni o eventuală tragedie.

Femeia a fost convinsă de pompieri şi medicii de la SMURD  să intre în apartament. Ea se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

"Potrivit raportului SMURD, aceasta prezenta etilism acut şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale întrucât manifesta reacţie acută la stres", a declarat Sorina Ambruş, purtător de cuvânt în cadrul ISU Arad.


Echipajele din cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad au fost solicitate, în ultimele 24 de ore să intervină la mai multe cazuri de sinucideri şi tentative de suicid.

Astfel, un bărbat de 51 de ani a fost găsit spânzurat în cartierul Micălaca. La faţa locului s-a deplasat echipajul SMURD Arad care a constatat decesul  prin spânzurare şi a transportat-o la spital pe soţia victimei, care a fîăcut un şoc când şi-a văzut bărbatul în laţ.

totodată, un tânăr  de 29 de ani, din localitatea Avram Iancu a încercat să-şi pună capăt zilelor în acelaşi mod. Din fericire a fost găsit la timp de  familie, care a cerut ajutor.

Pompierii din cadrul Secţiei Ineu  s-au deplasat la faţa locului pentru eliberarea şi coborârea tânărului din podul casei. Victima a fost resuscitată şi transportată  la Unitatea de Primire Urgenţe Arad.

Echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Gurahonţ s-a deplasat în localitatea Hălmăgel, unde un tânăr  de 32 de ani a încercat să se sinucidă, tăindu-şi venele de la o mână.

Tânărul a fost stabilizat de paramedici şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe din Brad, judeţul Hunedoara.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite