Ioan Vivi Fizidean, „locotenentul” lui Uţu face recurs la pedeapsa primită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Tribunalul Arad a hotărât să-l condamne pe Ioan Fizidean la 12 ani de închisoare pentru fals cu file CEC, acesta a decis, astăzi, să atace măsura. Fizidean este acuzat că a prejudiciat 35 de firme din Arad, dar este judecat şi în dosarul Clanului Uţu Rohozneanu.

Potrivit avocatului lui Ioan Vivi Fizidean, acesta nu s-a aşteptat să primească o astfel de pedeapsă în dosarul în care este acuzat că a prejudiciat 35 de firme din Arad şi din alte oraşe din ţară. Cum şocul primit a fost destul de greu de acceptat, Ioan Vivi Fizidean a decis să conteste măsura luată de magistraţii arădeni.


„Am considerat că dovezile din dosar nu sunt suficient de puternice, aşa că am făcut un apel. Sperăm ca, la Curtea de Apel Timişoara, pedeapsă să se mai reducă. Clientul meu a rămas surprins de sentinţă, de aceea am decis să contestăm”, a declarat în această dimineaţă Ioan Vîrciu, avocatul lui Ioan Vivi Fizidean.

Inculpatul a fost trimis în judecată în anul 2007, după ce, alături de alte trei persoane, a emis mai multe file CEC false. Pe lista celor „ţepuiţi” de Fizidean se regăseşte şi Ministerul Finanţelor, unde interlopul a adus un prejudiciu de peste 100.000 de lei. Inculpatul este judecat şi în dosarul Clanului Uţu Rohozneanu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite