GALERIE FOTO Îşi arată muşchii pe Internet, din puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pozele lui Ioan Vivi Fizidean au fost încărcate pe site-ul de socializare în urmă cu câteva zile
Pozele lui Ioan Vivi Fizidean au fost încărcate pe site-ul de socializare în urmă cu câteva zile

 Locotenenţii lui Uţu Rohozneanu postează fotografii pe Facebook, direct din spatele gratiilor. Deși introducerea telefoanelor mobile în interiorul penitenciarului se pedepsește cu închisoarea, interlopii arădeni îl folosesc pentru a posta fotografii cu pachetele de mușchi, pentru a cere dedicații și totodată pentru a-și avertiza "dușmanii" că se vor întoarce în libertate.

Închişi la Rahova, locotenenţii unuia dintre cei mai temuţi şefi de interlopi din România, arădeanul Uţu Rohozneanu, sau „Împăratul”, nu şi-au schimbat năravurile. Ei nu se mulţumesc să le arate doar colegilor de celulă „cine-i şmecherul”, ci fac demonstraţii pentru lumea întreagă, pe Facebook.

Cu braţele transformate în pachete de muşchi, în frunte cu liderul lor, Ioan Fizidean şi Ciprian Suciu, fostul jandarm, şi-au postat recent pe Facebook poze noi. Conform site-ului de socializare Facebook, pozele postate provin de pe un IPhone, interlopul Fizidean optând pentru o variantă de socializare pe mobil.

Click aici pentru Galerie Foto:

Liderul Rohozneanu își arată mușchii din închisoare direct pe Facebook

„Hai te pupă Fizi!”
Fizidean şi fostul jandarm, care este închis alături de clanul Rohozneanu, Ciprian Suciu, au postat statusuri ameninţătoare la adresa „duşmanilor”. „AMR foarte puţine zile până voi fi din nou k pasărea cerului. Vai de voi duşmanilor! Aţi crezut că am să mor?”, a scris Ciprian Suciu pe contul său de socializare.

Pe lângă faptul că îşi etalează noul look din spatele gratiilor, Ioan Vivi Fizidean, cunoscut sub porecla de „Fizi”, a postat comentarii pe pagina de socializare a cântăreţului său preferat, manelistul Florin Salam. „Fizi” i-a cerut cântăreţului de manele să compună o melodie special pentru el. „Te pupă FIZI din Arad. Fă-mi o melodie te rog, pentru mine şi pentru UŢU. Suntem într-o faptă în puşcărie pe Rahova. Hai te pupă FIZI. Arad”, este postarea interlopului pe pagina de socializare a manelistului Salam.

Reprezentanţii Penitenciarului Rahova au aflat de hobby-urile ilegale ale deţinuţilor arădeni de la reporterii „Adevărul Arad”. „Nu mi-au parvenit astfel de informaţii, decât ce aflu acum. Pot doar să vă spun că se efectuează în permanenţă controale şi se încearcă combaterea acestui fenomen. Introducerea telefoanelor mobile în interiorul Penitenciarelor se pedepseşte cu închisoarea. Vom demara o anchetă în acest caz”, a declarat Sebastian Moldovanu, purtător de cuvânt al Penitenciarului Rahova.

Sentinţa finală
Cei 23 de interlopi au fost săltaţi de DIICOT Arad la începutul anului 2009, fiind acuzaţi de fapte precum şantaj, tâlhărie, tentativă de omor şi constituire de grup infracţional organizat. Astăzi, lotul Rohozneanu îşi va afla sentinţa finală la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Este posibil însă, după cum au cerut avocaţii interlopilor la ultima înfăţişare în faţa magistraţilor, ca dosarul să se trimită cu casare spre rejudecare, pentru cea de-a treia oară.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite