Ziua Naţională la înălţime. Bloc vopsit în trei culori de 1 Decembrie.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locatarii unui bloc din Arad au pictat casa liftului în culorile drapelului naţional, reparând clădirea şi evidenţiind, în acelaşi timp, că sunt mândri de ţara lor. Şoferii care intră în Arad dinspre Nădlac au parte de o primire românească direct de pe acoperişul unui bloc de zece etaje.

Ideea le-a venit locatarialor din blocul cu zece etaje în momentul în care s-a pus în discuţie efectuarea unor lucrări la acoperişul blocului şi la casa liftului. Au vopsit în culorile drapelului casa liftului pentru a indica strănilor că au intrat în România. „A fost distrusă casa liftului şi ne-am gândit s-o reparăm. Am pus mână de la mână şi am cumpărat materiale, iar la sfârşit arăta urât aşa după reparaţii şi ne-am gândit s-o vopsim albastru, galben şi roşu”, a spus Ştefan Samoilă, preşedintele blocului.

Casa liftului de la blocul A 1-2 atrage acum privirile trecătorilor, dar şi a şoferilor care intră în oraş dinspre Nădlac. Investiţia în reparaţiile la casa liftului şi vopsirea acestuia a fost de 1.600 lei, bani proveniţi din fondul de reparaţii al asociaţiei de locatari. Niciunul dintre cei care au lucrat la vopsirea casei liftului nu este zugrav. „Am vrut să demonstrăm că intrarea în România arată bine”, a spus Cornel Heteş, locatar. Ambiţia locatarilor este ca pe viitor să vopsească întreaga faţadă a  blocului cu zece etaje în albastru, galben şi roşu.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite