Autostrada Arad-Timișoara a făcut prima victimă. Un șofer a ajuns în șanțul de pe marginea drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoferul a fost scos cu greu dintre fiarele contorsionate
Șoferul a fost scos cu greu dintre fiarele contorsionate

Un tânăr arădean  se zbate acum între viață și moarte după ce a ajuns cu mașina între autoutilitarele folosite la construcția autostrăzii Arad- Timișoara. Accidentul a avut loc în urmă cu aproximativ o oră, la interval de o zi de când ministrul Boc, Boagiu, Igaș și Funeriu au inaugurat cu mare fast autostrada.

Șoferul, în vârstă de 28 de ani, mergea dinspre Arad spre Timişoarala volanul unui autoturism Opel însă la un moment dat a pierdut controlul mașinii. Tânărul a ajuns cu mașina în șanțul de pe marginea șoselei, tocmai unde erau parcate autoutilitarele care au fost folosite la construcţia autostrăzii. Şoferii care au circulat în spatele său au fost cei care au văzut totul şi apoi au sunat la 112 pentru a cere ajutorul salvatorilor.

La faţa locului a fost necesară intervenţia echipajului de la descarcerare care a luptat minute în şir pentru a scoate victima dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

„ Am fost solicitaţi pe autostrada A1, la un accident rutier cu persoană încarcerată. Intervenţia a fost dificilă şi am acţionat mai bine de 30 de minute, până când am reuşit să scoatem şoferul din autoturism ”, a precizat Ioan Tălcean, din cadrul Inspectoraului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” Arad.

Click aici pentru Galerie Foto:

Șoferul a fost grav rănit

Imediat ce a fost scoasă, victima a fost preluată de echipajul Smurd și transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean Arad.

„ Starea pacientului este gravă, a suferit un traumatism cranian şi este posibil să fi suferit şi alte leziuni interne. Va fi transportat la spital pentru investigaţii amănunţite ”, a declarat Florentina Cartojan, medic SMURD.

Poliţiştii au sosit şi ei de urgenţă la locul accidentului pentru a face măsurători şi pentru a stabili cauzele producerii accidentul.  În plus, circulaţia nu a fost blocată dar în zonă şoferii au fost avertizaţi de către poliţişti să reducă viteza, pe durata cercetărilor la faţa locului. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite