Carmen Bejan, studenta criminală de la Medicină, și-a înmormântat fetița GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenta criminala si-a inmormantat copilul
Studenta criminala si-a inmormantat copilul

Claudiu și Carmen Șatran au ajuns puțin înainte de ora 15 la cimitirul romano-catolic din Pecica pentru a-și înmormânta fiica. În momentul în care Carmen a fost coborâtă din mașina Penitenciarului, Claudiu a luat-o în brațe, a pupat-o și i-a spus ceva la ureche. Ambii soți au fost îmbrăcați în alb și negru

Alături de Carmen și de Claudiu, la înmormântare s-a aflat atât familia Bejan, cât și Șatran. După ce s-a ajuns cu sicriul la locul unde are loc rugăciunea de înmormântare, Claudiu Șatran i-a rugat pe reprezentanții presei să-i lase împreună cu familia, să-și plângă fetița. 

Dați CLICK pentru GALERIE FOTO!

Studenta criminala si-a inmormantat copilul

De asemenea, presa a fost rugată să rămână afară din cimitir și de reprezentanții acestuia. Carmen Bejan a plâns din momentul în care a coborât din mașină, însă în tot acest timp era încurajată de soțul ei și de familie.La cimitir au ajuns și apropiați ai celor două familii care spun că le este milă de toată lumea.

Dați CLICK pentru GALERIE FOTO!

FOTO: Sebastian Tătaru. Studenta criminală a mers la înmormântarea copilului său

Carmen Șatran a fost însoțită în permanență de către gardieni ai penitenciarului la care este încarcerată. La poarta cimititului s-au strâns zeci de curioși din orașul Pecica. Din când în când, pe poarta cimitirului au mai intrat rude îndepărtate sau prieteni ai celor două familii care aveau jerbe de flori sau coroane. Nicuna dintre aceste persoane nu a dorit să de facă vreun comentariu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite