Arădenii beneficiază de un spital privat cu zece milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clădirea care adăposteşte spitalul privat este printre cele mai impunătoare
Clădirea care adăposteşte spitalul privat este printre cele mai impunătoare

Servicii mai bune ca la stat, cu plata în rate, asta le promite arădenilor primul spital clinic privat din oraş. Structurat pe două compartimente, primul spital clinic din municipiu nu se deosebeşte cu nimic de unităţi similare din Europa sau SUA.

„Investiţia creată de arădeni pentru arădeni”, aşa cum Dan Szabo, directorul administrativ al spitalului caracterizează instituţia pe care o conduce, are posibilitatea să ofere toate investigaţiile clinice şi paraclinice pre şi post operatorii, iar pacienţii nu sunt nevoiţi să se deplaseze în alte locaţii.
„În primul rând, investiţia de circa zece milioane de euro a fost posibilă datorită unor investitori arădeni. Spitalul este o alternativă la ceea ce există în prezent în municipiul Arad şi totodată încercăm să fim flexibili pentru cadrele medicale de la noi”, a declarat dr. Angela Cionca, director medical în cadrul spitalului.

Servicii medicale în rate
Noutăţile pentru arădenii care optează pentru serviciile unui spital clinic privat sunt cele care pot fi achitate şi în rate eşalonate până la cinci ani. „Sunt mulţumită de faptul că am reuşit să-mi întocmesc dosarul pentru naştere plătind prima oară doar avansul. În decembrie, am reuşit să prind oferta promoţională în asistarea naşterilor la doar 690 de euro. Iar serviciile sunt de cinci stele”, a spus Mihaela Viola, o arădeancă.
Dacă luna decembrie a lui 2009 a fost luna cadourilor pentru viitoarele mămici, indiferent de data estimată a naşterii, în regim normal naşterea, indiferent că se desfăşoară natural sau prin cezariană, poate fi asistată pentru un onorariu de 1.500 euro, adică 35 de euro rata lunară.

Medici din străinătate
Garanţia serviciilor medicale în cadrul spitalului este oferită de prezenţa unor medici din Arad, Timişoara sau Szeged. „În momentul de faţă colaborăm cu un medic din Szeged, pe ginecologie. Suntem în tratative cu încă doi doctori tot din Szeged, unul pentru secţia de ORL şi încă unul tot pe ginecologie”, a declarat directorul medical, dr. Angela Cionca. Pe viitor, conducerea spitalului şi-a propus să invite periodic şi alţi medici de renume pentru a performa intervenţii chirurgicale speciale.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite