Profesoara Nuţica Crăciun nu mai intră la ore pentru că i s-a desfăcut contractul de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nuţica Crăciun a spus că va rezolva problema în instanţă
Nuţica Crăciun a spus că va rezolva problema în instanţă

Începând din această dimineaţă, Nuţica Crăciun nu mai are dreptul de a intra la ore la Şcoala Generală Nr. 2, fiindu-i desfăcut contractul de muncă. Profesoara a fost acuzată de mai mulţi elevi că are un comportament violent.

„Ieri după amiază i-am înmânat decizia de desfacere a contractului de muncă, decizie luată de către Consiliul Profesoral la finele săptămânii trecute la propunerea comisiei de disciplină care a anchetat incidentele în care a fost implicată. Decizia a fost semnată şi de către Inspectoratul Şcolar Judeţean, conform procedurilor”, a declarat Camelia Pâslaru, director al Şcolii Generale Numărul 2 „Ştefan Cicio Pop”.

UPDATE Profesoara bătăușă a intrat în concediu medical ca să scape de sancțiune

Aceasta a mai adăugat că Nuţica Crăciun a luat act de această decizie pe care a şi semnat-o. „În termen de 15 zile, profesoara Nuţica Crăciun poate contesta decizia la comisia de disciplină din cadrul ISJ sau direct la Ministerul Educaţiei şi în instanţă”, a explicat Mirela Aldescu, inspector şcolar general. Aceasta a mai adăugat că Inspectoratul a aprobat hotărârea luată de consiliul profesoral în urma studierii faptelor, dar şi a antecedentelor profesoarei.

Nuțica Crăciun, profa bătăuşă este pusă la zid de două instanţe

Contactată telefonic în această dimineaţă, profesoara Nuţica Crăciun a declarat că nu doreşte să mai comenteze în niciun fel pe marginea acestui subiect  şi a mai adăugat că va tranşa acest subiect în instanţă, cu toţi cei care au relatat incidentele şi mersul anchetei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite