Scos în comă din secţia de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Suciu vorbeşte incoerent şi nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat
Alin Suciu vorbeşte incoerent şi nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat

Un poliţist din Sebiş este cercetat pentru tentativă de omor. Alţi doi colegi sunt şi ei suspecţi. Alături de el, mai sunt cercetaţi alţi doi colegi poliţişti, care, dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă să plătească cu ani grei de puşcărie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad îl cercetează pe un agent din cadrul postului de Poliţie a oraşului Sebiş, după ce Alin Suciu, un tânăr din localitate, a fost scos din sediul instituţiei cu ambulanţa.

Conform declaraţiilor familiei victimei, tânărul ar fi fost ridicat de poliţişti în stare de ebrietate dintr-un local şi dus la postul de Poliţie. Nimeni nu îşi explică ce s-a întâmplat acolo şi nici cum tânărul a intrat pe picioarele lui în secţia de Poliţie şi a fost scos în comă. Alin Suciu a ajuns de la poliţie la Spitalul Judeţean din Timişoara, fiind diagnosticat cu leziuni grave la nivelul creierului. „S-a făcut o plângere pe numele a trei agenţi de poliţie. Urmează să stabilim gradul de implicare a fiecăruia dintre cei trei”, a declarat în această dimineaţă Denisa Marţi, procurorul de caz.

Cine e de vină
Incidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, iar de atunci victima a fost în comă până azi. Deşi nu poate comunica decât prin gesturi, având numeroase leziuni, la sfârşitul săptămânii trecute, familia victimei a angajat un avocat care va cere dreptate în instanţă pentru drama suferită. 
Apărătorul a depus plângere pentru abuz în serviciu, însă lucrurile au luat o altă întorsătură după ce pe fir au intrat procurorii Parchetului Arad. „Un alt mister îl reprezintă dispariţia a opt mii de lei, sumă pe care Alin ar fi ridicat-o de la o persoană, cu puţin înainte de a fi transportat la secţia de Poliţie”, a declarat Ioan Suciu, fratele victimei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite