Paiete şi broderii pentru rochiile de mireasă din 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expozanţii le prezintă arădencelor cele mai elegante rochii de mireasă
Expozanţii le prezintă arădencelor cele mai elegante rochii de mireasă

Târgul „Petreceri de Vis” prezintă ultimele noutăţi în materie de nunţi pentru arădenii care îşi pun pirostriile. Organizatorii de evenimente acceptă şi plata în rate din partea mirilor, având în vedere că recesiunea rămâne la putere.

Agenţiile care organizează evenimente, DJ-ii, fotografii, cofetarii şi magazinele care vând rochii de mireasă îşi prezintă ofertele pentru nunţile anului 2010, până duminică seara, la ExpoArad Internaţional. Primul târg arădean din acest an este dedicat exclusiv cuplurilor care s-au hotărât să spună „Da” în faţa stării civile în 2010.
Criza se lasă alungată cu greu, aşa că organizatorii de evenimente şi-au adaptat ofertele şi acceptă chiar şi plata în rate a serviciilor destinate nunţilor . „Ştim cu toţii că este un an de criză, de aceea nu suntem absurzi şi încercăm să-i ajutăm pe fiecare. Cine apelează la serviciile noastre nu trebuie să plătească decât un mic avans, urmând ca restul sumei să o achite în mai multe rate”, a declarat Luminiţa Catană, organizator de nunţi.

Demonstraţii, prezentări şi recitaluri
Expozanţii au pregătit în acest an şi un spectacol în care barmanii profesionşti şi-au demonstrat talentul în aruncatul sticlelor. „Am încercat cu toţii să adunăm câte ceva din fiecare, aşa că am avut prezentări de modă, preparări de cocteiluri şi demonstraţii de machiaj ori coafuri”, a declarat Crina Piţigoi, referent marketing la Expo Internaţional. Cele mai căutate standuri au fost cele pentru rochii de mirese, unde domnişoarele au avut ocazia să încerce cele mai elegante ţinute. „Foarte multe fete au întrebat de rochii. În acest an se poartă culoarea crem, iar rochia trebuie să aibă cât mai multă broderie, perluţe, paiete sau pietricele”, a spus Otilia Dan, reprezentatul unei firme care comercializează rochii de mirese.

Reduceri pe întreaga perioadă a târgului
Expozanţii le oferă celor care se hotărăsc să cumpere de la târg reduceri de până la 50 la sută.  Oferta este valabilă doar până în această seară, când porţile „Petrecerilor de Vis” se închid. „La rochiile de mireasă am redus preţul cu 10 procente pe perioada târgului”, a spus Otilia Dan.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite