PORTRET: Darina Raluca Iuraş îi ajută pe arădeni să descopere fericirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionată de decoraţiuni, tânăra a intrat în lumea nunţilor şi botezurilor în urmă cu aproximativ doi ani, iar de atunci se dedică în totalitate evenimentelor.

PROFIL
Născută: 12 februarie 1979, Nadlac
Familie: căsătorită
Studii: absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” Arad

Din dorinţa de a colora, de a da viaţă viselor şi de a trăi bucuria unor clipe de neuitat, din dragoste pentru frumos, pentru flori şi pentru oameni, Darina a decis să-şi valorifice marea ei pasiune pentru decoraţiuni. „Noi înşine suntem cei care putem să transformăm o zi mohorătă într-o zi plină de bucurii doar aducându-ne aminte că fericirea  vine din interior, din zâmbete şi lucruri mărunte”, a explicat Darina Raluca.

Retrăieşte clipele trecute

Pasiunea pentru decoraţiuni şi-a descoperit-o în copilărie. Tânăra îşi aminteşte cu mare drag de vremurile când participa la pregătirea decorurilor de nuntă în familie. „Aşa era cu ceva timp în urmă, prietenii şi rudele apropiate îi ajutau pe miri să pregătească cele necesare nunţii. Nunta a rămas în continuare un moment foarte preţuit în viaţa celor care hotărăsc să-şi unească destinele”, a continuat tânăra.

Darina spune că adoră să retrăiască pas cu pas emoţiile alături de mirii care-şi pregătesc petrecerea. Decorurile pe care Darina le realizează cu ajutorul soţului ei au menirea să dea culoare şi să însufleţească orice eveniment.

„În decor se regăseşte personalitatea celor care sărbătoresc ceva deosebit. Culorile predominante în decor, ţesăturile alese şi mai ales florile transpun invitaţii într-o altă lume. Pentru mine, culoarea anului e mereu verde”, a adăugat arădeanca. Fiecare cuplu care apelează la Darina îşi alege singur culoarea care îl reprezintă pentru decorul unei săli. Tânăra spune că florile sunt mesagerii care îi îmbucură pe cei care participă la o nuntă amenajată cu stil.

„Prin diversitatea lor, culoare si mai ales parfum, florile au puterea sa ne transforme evenimentele în adevărate sărbători”, a punctat Darina Iuraş.

Fiecare detaliu contează
Ţesăturile fine şi de calitate folosite pentru decorarea scaunelor şi a meselor trebuie să fie impecabile. „Un decor reuşit e rezultatul îmbinării armonioase a ideilor, viselor şi poveştii evenimentului sărbătorit cu imaginaţia şi experienţa noastră”, a încheiat Darina.

Întrebări şi răspunsuri

Câte nunţi ai organizat până acum?
Destul de multe şi toate au fost unice atât pentru mine, cât şi pentru miri. De fiecare dată îmi propun să vin cu ceva nou.

Ce înseamnă pentru tine această pasiune?
Pasiunea pentru decoraţiuni mă întregeşte, îmi dă posibilitatea să creez şi să mă exprim, dar cea mai mare bucurie mi-o dă apropierea de oameni, încrederea cu care ei îmi pun în mâini o parte atât de importantă a sărbătorii lor.

Cât efort depuneţi în realizarea unui decor?
Niciun efort nu e prea mare pentru a contura şi a finaliza ceea ce mirii îşi doresc, iar satisfacţia cea mai mare o avem după eveniment.

Ce-i place
Darina
recunoaşte că cel mai mult pe lumea aceasta adoră să stea de vorbă cu oamenii, să le dea sfaturi şi să-i ajute să-şi îndeplinească visul. „Ador să amenajez. Pasiunea este viaţa mea, pentru ea trăiesc şi bineînţeles pentru soţul meu, care mă ajută la orice”, a concluzionat Darina.

Ce nu-i place
Tânăra spune că în viaţa ei sunt puţine lucruri care o nemulţumesc, pe care nu ar vrea să le dezvăluie. „Cert e că de fiecare dată încerc să trec cu zâmbetul pe buze peste orice obstacol care viaţa mi-l scoate în cale”, a punctat Darina Raluca Iuraş.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite