Maşina unui arădean este vedetă în filmul turnat de Nicolas Cage în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul lui Nicolae Bălan va face istorie
Autoturismul lui Nicolae Bălan va face istorie

Maşina unui arădean va fi una dintre „vedetele” pe patru roţi în filmul turnat de Nicolas Cage în România. Este vorba despre un Volkswagen Touareg gri metalizat, pe care Nicolae Băcanu, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad îl deţinea din anul 2008.

Arădeanul a dorit să vândă maşina încă din primăvară, însă nu a găsit client. Când se aştepta mai puţin producătorii filmului Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance, turnat de Nicolas Cage în România, căutau trei maşini identice, care urmau să explodeze. Una dintre ele era chiar maşina pusă în vânzare de Nicolae Băcanu.

Găsită pe Internet
„Cei de la Castel Film au găsit-o pe Internet şi mi-au oferit imediat preţul cerut, 11.000 de euro. Am primit un telefon de la Bucureşti şi mi-au spus că doresc să cumpere maşina. Nu am ştiut despre cine este vorba până nu am primit factura de la studiourile Castel Film. Atunci mi-am dat seama că este vorba despre filmul lui Nicolas Cage”, a explicat Nicolae Băcanu. Cei de la Castel Film spun că au căutat în toată ţara după maşinile dorite. Tot ei afirmă că maşina arădeanului va fi folosită pentru tot felul de cascadorii, iar la finalul filmului va exploda. Cei de acolo precizează că în mometnul în care maşina a fost achiziţionată a fost şi vopsită. Maşina „vedetă” va apărea în filmul „Ghost Rider - Spirit of Vengeance”, primul film 3D turnat în România, care va fi lansat în SUA în 17 februarie 2012.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite