Arădenii sunt invitați să scape de lucrurile care nu le mai sunt de folos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia ProgressOn a lansat curăţenia de primăvară: adună scaune sau canapele vechi, pentru centrele de plasament. Arădenii sunt invitaţi să scape de lucrurile care nu le mai sunt de folos, donându-le copiilor din aceste centre.

Organizaţia non-guvernamentală ProgressOn a lansat la acest sfârşit de săptămână o campanie umanitară de sprijinire şi ajutorare a centrelor de tip familial din Arad, dar şi a unor familii nevoiaşe. Campania care se va derula până la finele acestei luni îndeamnă doar la Marea Curăţenie de Primăvară.

Curăţenie caritabilă
Membrii asociaţiei au decis să profite de faptul că este perioada în care fiecare arădean îşi face ordine în casă şi dulapuri înainte de Paşte şi a lansat atsfel un apel ca toate lucrurile care nu le mai sunt de folos să fie donate şi să ajungă la cei care au nevoie de ele.


„Paştele se apropie şi ne-am gândit să grăbim primăvara, să ne apucăm de treabă, să ne apucăm de Marea Curăţenie. Avem dulapurile pline de haine, unele vechi, altele mici, pantofi care dintr-un motiv sau altul nu ne mai plac sau nu îi mai purtăm, căni, farfurii, caiete, creioane, pixuri şi carioci, în principiu orice e în plus prin casă”, a explicat conceptul campaniei Ioana Son, preşedinta organizaţiei.

Aceasta spune că sunt binevenite orice obiecte, de la cele de primă necesitate până la produse alimentare de bază.
Concret, voluntarii organizaţiei vor ridica bunurile donate de arădeni, urmând ca acestea să fie mai apoi organizate şi duse în centrele de tip familial şi la familii aflate în dificultate.

„Cei care doresc să îi şi cunoască pe copiii pe care noi încercăm să îi ajutăm pot să ne contacteze şi astfel noi ne-am mai atins un scop, respectiv acela de a-i apropia pe oameni”, a mai explicat preşedintele asociaţiei.

Contactarea voluntarilor
Arădenii care doresc să facă o donaţie pot să îi contacteze pe voluntarii fundaţiei fie  printr-un comment pe blogul asociaţiei: www.progresson.wordpress.com, fie prin intermediul poştei electronice la adresa asociatiaprogresson@gmail.com. Donaţiile pot fi anunţate şi pe facebook la  Progress On Assoc sau la telefon 0740700961.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite