Marfa rămasă nevândută de mărţişor este din nou pe tarabe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele -4 grade pe care termometrul le-a înregistrat în această dimineaţă, alături de zăpada de afară, nu i-au împiedicat pe câţiva comercianţi de mărţişoare să-şi redeschidă tarabele în centrul oraşului încă de la primele ore ale dimineţii.

Rămase nevândute, chinezăriile cu pretenţii artistice şi-au făcut din nou loc printre arădenii care au preferat, de această dată, doar să privească.
„Clienţii s-au familiarizat cu produsele confecţionate manual, astfel că de 1 Martie s-a cam vândut tot ce era handmade. Astăzi am scos la vânzare câte puţin din ceea ce nu am apucat să vând, doar pentru a nu fi nevoită ca după ziua de luni să rămân cu marfa pe stoc”, a declarat Sorina Silaghi, comerciantă. Chinezăriile care fură ochii arădenilor se bucură în schimb de cele mai mici preţuri. Mărţişoarele şi cadourile „de serie”, pline de sclipici, dar fără o idee care să stea în spatele lor, rămân totuşi la mare căutare. O mulţime de comercianţi au ales să nu-şi mai pună imaginaţia la contribuţie alegând să expună pe tarabe zeci de mărunţişuri la preţuri de nimic.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite