Studenta criminală şi traficantul de droguri au spus „da“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Şatran
Claudiu Şatran

Studenta criminală Carmen Bejan şi traficantul de droguri, Claudiu Şatran, proaspăt eliberat din penitenciar, au început de ieri o viaţă nouă. Cei doi au devenit soţ şi soţie, într-o ceremonie oficiată în spatele gratiilor. Claudiu Şatran, părinţii celor doi, sora, bunicul miresei şi încă alţi trei invitaţi au sosit la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad. Cel mai emoţionat dintre toţi a fost mirele.

„Mă întorc cu drag  la Penitenciar pentru că ştiu că vin pentru Carmen", a declarat Şatran. Îmbrăcat într-un costum de culoare neagră, cu o geacă de piele şi purtând pe umeraş cu grijă sacoul, Claudiu a venit încărcat cu bunătăţi pentru soţia sa. „I-am adus tort de fructe de pădure învelit în marţipan alb, preferatul ei", a declarat mirele. Invitaţii au servit doar prăjituri şi sucuri, întrucât nu s-a permis alcool în interiorul închisorii.

Vizibil emoţionţi, părinţii miresei au venit şi ei încărcaţi de bagaje la nuntă. „Suntem emoţionaţi. Le dorim tot binele din lume şi să fie fericiţi", a declarat Petru Bejan, tatăl miresei. Carmen Bejan nu a purtat în ziua nunţii o rochie de mireasă tradiţională, ci una albastră, elegantă, după cum a descris-o chiat tatăl ei. „I-am cumpărat pentru nuntă o rochiţă albastră, elegant, care să se potrivească pentru ea, ţinând cont că este însărcinată", a declarat Petru Bejan.

48 de ore în camera intimă

Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos. Claudiu Şatran şi-a cumpărat costum, cravată dar nu a uitat să treacă şi pe salonul de înfrumuseţare, unde şi-a făcut manichiura. Ceremonia a durat aproximativ 60 de minute. Cei doi miri au spus „da" în faţa ofiţerului stării civile, iar apoi invitaţii au părăsit închisoarea, însă nu şi Claudiu Şatran. Proaspăt căsătoriţi, Carmen şi Claudiu Şatran, au primit dreptul ca după căsătorie să stea împreună 48 de ore, în camera intimă.

Speranţele deţinutei că va fi pusă în libertate pentru a aduce pe lume fetiţa s-au spulberat definivit la începutul acestei săptămâni, când instanţa i-a respins cererea pe care Carmen a făcut-o. Astfel, în următoarele săptămâni, Carmen va pleca la Penitenciarul Rahova, acolo unde va aduce pe lume o fetiţă, pe nume Alesia Carmen. După naştere, studenta criminală va fi mutată la Spitalul Penitenciar Târgşor, din Prahova, acolo unde va rămâne cu copilul timp de un an de zile.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite