Lucian Zadic însufleţeşte petrecerile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Zadic
Lucian Zadic

Cântă de când se ştie, pentru că muzica a fost o mare pasiune a tuturor membrilor familiei sale.

PROFIL
Născut. 15.12.1977, Arad
Studii. Liceul de Artă, secţia Vioară
Familie. Căsătorit, are un copil
Job. Solist de muzică populară

Viaţa arădeanului Lucian Zadic se împarte între familie şi muzică populară. Talentul pe care solistul îl pune pe seama divinităţii este doar începutul unei poveşti fericite de viaţă. „M-am apucat de cântat la vârsta de 15 ani. Am ştiut că asta vreau să fac, era un ţel pe care am reuşit să-l îndeplinesc. De cele mai multe ori când la nunţi, botezuri şi evenimente culturale de mare anvergură”, a spus Lucian Zadic.

Devotat sunetelor melodioase
Solistul s-a născut în Arad într-o familie modestă, de buni gospodari. Lucian se mândreşte cu faptul că este mezinul familie Zadic şi că Dumnezeu i-a înzestrat pe toţi cu un har aparte, pe care au ştiut să-l valorifice. „Am cochetat cu muzica de mic copil. Am studiat vioara iar cariera muzicală mi-am început-o foarte devreme. De atunci, nu a trecut o zi fără să nu cânt”, a continuat Lucian Zadic. Primul album l-a lansat la vârsta de 19 ani. Lucian recunoaşte că s-a apucat de muzică din pasine, hobby de care acum nu se mai poate despărţi. Pe oriunde ajunge, Lucian este sufletul petrecerilor.

Cântă pentru cei care vor să joace
Un om modest, solistul cunoaşte cuvântul distracţie şi la orice eveniment la care este invitat e imposibil să nu facă atmosferă. Lucian interpretează melodii din toate colţurile ţării, în funcţie de ceea ce i se cere. „Am un repertoriu bogat pe care mi-l împart într-un adevărat program de spectacole, la fiecare nuntă sau botez la care sunt invitat. Cum cel mai important lucru la o petrecere este muzica, eu întotdeauna am făcut tot posibilul ca cei de lângă mine să nu se plictisească şi să joace cât îi ţin picioarele”, a continuat Lucian Zadic.

An plin de evenimente muzicale
Soistul a scos numeroase melodii, iar cele mai bune le-a selectat în zeci de DVD-uri. Cât e ziua de lungă, Lucian lucrează în studioul din Arad. Muzica s-a transformat în activitatea lui de zi cu zi. De-a lungul anilor, interpretul a avut ocazia să se întâlnească cu zeci de nume celebre din folclorul autentic, cu care de fiecare dată a împărţit o vorbă bună. Anul 2010 va fi unul extrem de aglomerat pentru Lucian. Solistul a mai spus că nu are de gând să renunţe la muzică câte zile o să mai aibă, ba mai mult, dacă fiul lui îşi va dori, îl va face şi pe el cântăreţ.

Întrebări şi răspunsuri

Cât de apreciată mai este muzica populară în ziua de astăzi?
La petreceri se ascultă atât populară, cât şi lăutărească. Per ansamblu însă, acest gen muzical a fost întrecut în ultimii ani de hiturile house ascultate în cluburi.

Unde te pot găsi arădenii care vor să te asculte?
Sunt deschis pentru toată lumea. Am şi un site unde cei interesaţi mă pot contacta.

Ce-i place
Lucian
a recunoscut că atunci când nu este la studio adoră să-şi petreacă timpul alături de soţia şi copilul lui, pe care-i iubeşte ca pe ochii din cap. Solistul a mai spus că îi place să se plimbe, să se uite la filme şi să viziteze cât mai multe locuri frumoase.

Ce nu-i place
Interpretul a spus că nu-i plac oamenii neserioşi, care-l duc cu zăhărelul şi pe care nu se poate baza când are nevoie. Arădeanul a mai adăugat că nu-i place invidia şi răutatea. „Nu îmi place să port duşmănie, de aceea mă feresc de certuri”, a încheiat Lucian Zadic.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite