TIMEOUT: Cluburile din Arad au pregătit oferte de week-end în pas cu mărţişorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădenii sunt invitaţi şi la teatru
Arădenii sunt invitaţi şi la teatru

Concerte, prezentări de modă, party-uri pentru toate gusturile dar şi comedie pe scena teatrului arădean în acest sfârşit de săptămână. Concertul lui Smiley este unul dintre cele mai aşteptate evenimente de către reprezentantele sexului frumos.

Astfel sâmbătă, doamnele şi domnişoarele în mod special sunt invitate la un concert ce promite să fie incendiar, cu unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi români ai momentului, Smiley.  Evenimentul va începe la ora 23.00, în Club Patchouli iar biletul de intrare costă 10 lei.

Tot sâmbătă, cei de la Studio One au pregătit o seară specială. Sub genericul “MĂRŢIŞOR din SUNET de VIOARĂ”, organizatorii promit să îmbine ”acordurile melomane cu ritmurile de club, alături de VINNY şi STEFF într-o seară specială dedicată doamnelor şi domnişoarelor” care vor beneficia şi de intrare gratuită. Şi cadoul nu se opreşte aici, arădencele putând admira şi o prezentare de modă, colecţia Spring Casual Collection a Oanei Şeran.
Nightlosers în Flex

Vineri seara, iubitorii de concerte pot asista în Club Flex la evenimentul pregătit de cei din formaţia Nightlosers. Intrarea costă 10 lei, iar concertul începe la 23.00.

Tot în Club Flex şi seara de sâmbătă este una specială, dedicată fenomenului care a fost Clubul Contructorul. La ”Remember Constructorul Rock Party, Jam Session Live”, nostalgicii vor fi răsfăţaţi  cu  melodii rock din Constructorul toată noaptea. ”Avem bere la halbă cu autoservire, invitaţi speciali pe care nu i-aţi mai văzut din anii 90 dar şi ţinuta obligatorie rock: cizme şi cămăşi vechi”, susţine Adi Bâlici, organizator.

”Slugă la doi stăpâni” la teatru

În acest week-end, teatrul arădean ne invită la o reîntoarcere la dramaturgia clasică, o dată cu spectacolul „Slugă la doi stăpâni“, de Carlo Goldoni. În acest spectacol, regizorul a translat textul în primii ani ai secolului al XXI-lea. Spectacolele vor avea loc sâmbătă şi duminică de  la ora 19.00.

Recomandări

Astăzi

“Steaua fără nume” la sala Studio

În sala Studio a Teatrului Clasic “Ioan Slavici” se va juca astăzi piesa “Steaua fără nume” de Mihail Sebastian. Pe scena din Arad, „Steaua fără nume“ revine pentru a treia oară. Propunerea pe care Dan Vasile o face publicului este una extrem de interesantă, îndemnând publicul să descopere veleităţi necunoscute până în acest moment ale piesei. După părerea regizorului, sala Studio permite publicului să participe practic la jocul personajelor. Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi să vadă piesa de la ora 19.00.

Sâmbătă

Party la Tabiet cafee

Muzica anilor 80-90 va răsuna sâmbătă noaptea în Tabiet Cafee, începând cu ora 21.00. Organizatorii au pregătit o mega petrecere cu muzică veche condimentată cu o serie de suprize. Tinerii prezenţi vor fi acompaniaţi de zeci de feluri de cocktailuri, specialităţi din cafea ILLY şi peste 50 de sortimente de infuzii de ceaiuri şi dulciuri de casă. Distracţia este garantată iar intrarea la eveniment este liberă pentru toată lumea. Organizatorii au anunţat că vor avea loc şi câteva concursuri cu premii surpriză.

Arad party

Duminică

“Regele Cerb” la Teatrul de Marionete

Cei mai mici spectatori sunt invitaţi duminică la Teatrul de Marionete unde actorii şi păpuşile lor preferate vor prezenta începând cu ora 11.00, spectacolul „Regele Cerb”. Scenograful Cristina Pepino a conceput un spectacol în care umorul proverbial al regizorului se îmbină armonios cu ironia fină din designul păpuşilor. Acţiunea şi ritmul, suspansul, plăcerea cu care actorii se dăruiesc rolurilor, fac din acest spectacol un agent promoţional al Teatrului de Marionete Arad. Biletul de intare costă 5 lei.

Știri

Mâine, ora 9.30

Expoziţie de pictură

Studenţii de la Facultatea de Design din cadrul Universităţii “Aurel Vlaicu” organizează mâine expoziţia semestrială “Design – Atelier 2010”. Picturile pot fi admirate între 09.30 şi 17.00 la Galeria Delta.



Astăzi, ora 22.00

Expoziţia Design

Drag night în club Bazzara

În această noapte Clubul Bazzara din Arad va organiza petrecerea “drag night and dance”. Intrarea este liberă pentru toată lumea iar în ceea ce priveşte distracţia, organizatorii au anunţat că aceasta este garantată.

Azi, ora 20.00

Karaoke în Tabiet Caffe

Tinerii cu înclinaţii muzicale pot petrece noaptea de sâmbătă în barul Tabiet, unde se va organiza un concurs de karaoke. Cea mai bună voce va fi premiată şi va intra automat în finala de săptămâna viitoare.

Duminică, ora 10.00

Haine la kilogram

Piaţa Obor îi aşteaptă pe arădenii curioşi de ultimele noutăţi în materie de haine second-hand. Cu o ofertă bogată, comercianţii au pregătit şi în acest sfârşit de săptămână zeci de promoţii la vestimentaţia purtată.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite