O siriancă s-a ascuns într-un automarfar pentru a trece ilegal granița la Nădlac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac au reţinut o persoană din Siria, care se afla ascunsă în cabina unui automarfar înmatriculat în Turcia, încercând în acest fel să evite controlul de frontieră.      

Polițiștii de frontieră de la vama Nădlac, cu ocazia efectuării controlului de frontieră pe sensul de ieşire din ţară au descoperit în cabina unui automarfar înmatriculat în Turcia, o femeie care se sustrăgea controlului de frontieră.

”În urma cercetărilor efectuate a rezultat că persoana găsită ascunsă este cetăţean din Siria şi se numeşte: Fatema K., în vârstă de 23 ani şi inteţiona să se sustragă controlului de frontieră în vederea deplasării în Spaţiul Schengen”, a declarat Mihaela Leș, purtător de cuvânt al IJPF Arad.

Şoferul autoturismului le-a declarat polițiștilor că înainte de a ajunge în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac a ascuns-o în cabina automarfarului.
Tânăra a susținut că a recurs la această metodă deoarece nu poseda viză pentru Spaţiul Schengen şi dorea să se deplaseze în Austria.

Poliţiştii de frontieră le-au interrupt acestora  călătoria și îi cercetează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pe Fatema K. şi complicitate la tentativa de trecere ilegală a frontierei de stat pe şoferul autovehiculului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite