Tir-urile au luat cu asalt parcările din localitatea Nădlac, în apropierea vămii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vama Nădlac din Arad este punctul terminus pentru tiruri
Vama Nădlac din Arad este punctul terminus pentru tiruri

Localitatea de frontieră din judeţul este asaltată de tir-urile ce doresc să iasă din ţară şi a căror acces este interzis în Ungaria în perioada 13 martie, ora 22.00 – 15 martie, ora 22.00, deoarece aceste zile au fost declarate zile nelucrătoare de autorităţile din ţara vecină.

Vecinii unguri sărbătoresc luni 15 martie Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, o mare sărbătoare declarată zi liberă oficială de statul maghiar.

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad a anunţat că vor fi luate măsuri pentru derularea unui control operativ şi fluent în toate punctele de trecere din judeţ, dar recomandă şoferilor de TIR să respectarea legislaţiei statului vecin.


 „În perioada13 martie, ora 22.00 – 15 martie, ora 22.00, autorităţile de frontieră vor efectua controlul comun pentru ieşirea din România (respectiv intrarea în Ungaria) pentru acest tip de mijloace de transport, însă, conform legislaţiei statului vecin, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea perioadei de restricţionare a circulaţiei pe drumurile publice“, a declarat Mihaela Leş, purtător de cuvânt IJPF Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite