O tornadă a măturat pur şi simplu, aseară, marginea localităţii arădene Sânleani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vântul a fost atât de puternic, încât a smuls bucăţi  de prefabricate din pereţii unei hale şi le-a purtat zeci de metri prin aer. Crucea din beton, de la capătul comunei, veche de 60 de ani, a fost doborâtă la pământ de rafale.

O hală, înaltă de zece metri şi construită din prefabricate, ridicată la  marginea localităţii Sânleani a fost, se pare, chiar în calea tornadei. Altfel nu se explică puterea cu care vântul a smuls bucăţile din zid, de parcă ar fi fost din carton. Gardul a fost smuls şi rupt în zeci de bucăţi. Crucea de ciment pe care se afla trupul din bronz al lui Isus Hristos a fost făcută ţăndări.

“Crucea e aici de 62 de ani, de când sunt eu născut aici şi nu se poate aşa ceva. Crucea asta are peste o mie de kilograme. Nu am mai văzut aşa ceva de când sunt, bine că  nu a trecut prin sat că făcea prăpăd”, a declarat Gheorghe Kiss, un localnic.

Localnicii sunt norocoşi. Tornada a trecut pe la capătul satului şi nu a  întâlnit în cale locuinţe. Altfel, ar fi lăsat în urmă, prăpăd.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite