Dascălii arădeni care vor un loc la catedră trec din nou prin emoţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi şi mâine au loc înscrierile pentru un post de suplinitor, iar în data de 6 august doritorii vor afla dacă au prins un astfel de post în una din şcolile arădene. 

În luna august se desfăşoară alte etape ale mişcării personalului didactic în învăţământul preuniversitar. În data de trei şi patru august are loc depunerea dosarelor candidaţilor pentru concursul de suplinire din 5 şi 6 august 2010 calificaţi sau necalificaţi şi validarea fişelor SIVECO candidaţii neprezentaţi sau cu note sub 5,00 la concursul din 14 iulie care doresc să participe la  concursul de suplinire din 6 august 2010.

Tot atunci,candidaţii candidaţii titulari care doresc detaşare la cererecare nu au depus dosar în perioada 12 – 25 iunie îşi vor depune dosarul complet.
În zilele de cinci şi şase august va fi organizat concursului pentru suplinire, la Colegiul Naţional „Moise Nicoară” Arad, după cum urmează:
-    proba scrisă, necalificaţi, joi, orele 13.00
-    proba orală, calificaţi, vineri, orele 8.30
-    proba orală, necalificaţi, vineri,  începând cu orele 10.00

”Organizarea probelor practice/orale/în limba de predare va avea loc  joi 5 august 2010, începând cu orele 08.30, după o planificare care va fi afişată ulterior. Pot participa candidaţii care au fost declaraţi „respins” în iulie, cei care nu s-au prezentat sau cei care doresc să susţină proba”,a explicat Laura Putnic, purtător de cuvânt ISJ Arad.

În data de 10 august,candidaţii vor afla rezultatele finale, iar în 24-25 august au loc şedinţele de repartizare a suplinitorilor.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite