700 de dascăli arădeni așteaptă rezultatele la examenul de titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar 59% dintre candidaţii înscrişi inițial la examenele de titularizare din Arad s-au și prezentat la probele scrise și acum așteaptă rezultatele.

Astfel, dintre cei 1.300 de dascăli care s-au înscris în competiţia pentru ocuparea  posturilor didactice sau catedrelor declarate vacante sau rezervate în unităţile de învăţământ preuniversitar, puțin peste 700 au participat la susținerea probelor scrise.

Unii dintre participanți au preferat să le fie anulate lucrările iar alții au ieșit din săli imediat după anunțarea subiectelor.

Lucrările candidaţilor la proba scrisă au fost trimise către cele 11 centre de corectare din ţară, iar rezultatele vor fi comunicate în termen de două zile, adică duminică, 18 iulie. În 19 și 20 iulie, cei nemulțumiți de rezultate pot depune contestații, iar rezultatele finale vor fi afișate în data de 21 iulie.

În plus, ISJ Arad a anunțat că în acest an, pentru prima dată, lucrările scrise sunt marcate cu un cod de bare. ”Astfel, lucrările nu se mai deschid după corectare, ci se face corespondenţa între codul de bare şi numele candidatu¬lui în centrele de evaluare. În felul acesta, se elimină orice suspiciune legată de nota acordată”, a declarat Mirela Aldescu, inspector general ISJ Arad.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite