Platoul din faţa Palatului Administrativ din Arad va găzdui un nou Târg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sărbătorile pascale aduc un nou târg în faţa primăriei
Sărbătorile pascale aduc un nou târg în faţa primăriei

De această dată, platformele mobile achiziţionate anul trecut, vor găzdui începând cu data de 27 martie, târgul de Paşte. Succesul de care s-a bucurat târgul de Crăciun a făcut ca autorităţile să organizeze şi acest târg.

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Arad organizează Târgul de Primăvară, în perioada 27 martie-11 aprilie 2010.

”Vizitatorii Târgului de Primăvară vor putea cumpăra ouă încondeiate, flori, decoraţiuni, icoane, jucării, obiecte de anticariat şi antichităţi, cozonaci, dulciuri şi alte produse de sezon. În cadrul târgului vor avea loc zilnic spectacole susţinute de copiii de la şcolile şi grădiniţele arădene” a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei Arad, Corina Drăghici.

Ca şi la Târgul de Crăciun,comercianţii vor avea la dispoziţie 36 de căsuţe care vor fi instalate pe cele două platforme:  în faţa Primăriei 22, respectiv pe str. Romul Veliciu 14.

”Comercianţii interesaţi să participe la Târgul de Primăvară se pot înscrie începând de luni, 15 martie 2010, la Primăria Municipiului Arad, Serviciul Relaţii cu Publicul -camera 5. Căsuţele vor fi închiriate solicitanţilor în limita locurilor disponibile, în ordinea numerelor de înregistrare a cererilor”a mai explicat Corina Drăghici.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite