„Jack şi vrejul de fasole” deschide noua stagiune la Teatrul de Marionete Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul de debut al noi stagiuni va fi pus în scenă de regizorul Luis Montoto, reprezentant al companiei Karromato din Praga. Acesta sosește la Arad la finele acestei săptămâni.

Regizorul va ajunge la Arad mâine și va începe lucrul la spectacolul „Jack şi vrejul de fasole”, spectacol ce îi va avea în distribuţie pe Carmen Mărginean, Adina Doba şi Cristian Bordaş.

„Jack şi vrejul de fasole” va intra astfel în repertoriul Teatrului de Marionete Arad, conducerea instituţiei sperând că această producţie va deschide stagiunea 2010 – 2011.

”Luis Montoto este realizatorul spectacolului „Circul de lemn” al companiei Karromato din Praga şi prezentat în ediţia 2010 a Festivalului de Arta Animaţiei Euromarionete”, a declarat directorul teatrului arădean, Radu Dinulescu.

Pe lângă acest spectacol, Teatrul de Marionete Arad mai are şi alte proiecte în desfăşurare. Dintre acestea se numără participarea în această toamnă a spectacolului „Gigantea”, realizat în colaborare cu compania franceză Les Trois Cles la Festivalul Internaţional de Teatru Acţiune de la Grenoble, Franţa, precum şi derularea proiectului Vagabondaj, proiect cu finanţare europeană în care alături de instituţia arădeană sunt implicate alte două instituţii din Sofia, Bulgaria şi Belfort, Franţa.



Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite