Concert de fanfară printre cearşafuri, pe ştrandul Neptun din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soare, plajă şi muzică de fanfară. Arădenii care au ales să-şi  petreacă sfârşitul de săptămână la ştrandul din oraş, s-au bronzat ascultând şlagăre de neuitat. Fanfara militară din Bistriţa-Năsăud a dat concert chiar între bazine.

Timp de o oră, acordurile de fanfară  i-au făcut pe cei ieşiţi la plajă să se simtă ca într-o piscină regală.
Îmbrăcaţi în uniforme militare de gală, muzicienii nu au ţinut cont de faptul că oamenii stăteau la plajă pe şezlonguri sau se bălăceau  în apă. Aceştia spun că este pentru prima dată când dau un concert în  mijlocul unui ştrand .
 
 “Avem un repertoriu bogat compus din muzica româneasca şi internaţională. Avem polci, valsuri, dansuri maghiare, muzică uşoară spaniolă. Spectatorii sunt încântaţi, nu are cum să nu placă aşa ceva pentru că fanfara în sine reprezintă o sărbătoare. Ca şi echipă compactă am cântat pentru prima dată într-un ştrand, între bazine” , a declarat  căpitanul Dumitru Stângaciu, şef fanfară militară din Bistriţa- Năsăud.


 
Arădenii au fost încântaţi să asculte şlagărele mai vechi şi mai noi interpretate de instrumentişti şi să admire majoretele care îi însoţeau.
 “E plăcut. De obicei nu vin pentru că e foarte aglomerat, dar azi timpul nu a fost foarte cald şi am venit. Când am ajuns am avut surpriza să vedem şi fanfara”, a declarat  Maria Bisorca, o arădeancă.
 
 “E ceva nou. Ne simţim ca la castel. Când eram copilă mai cânta fanfara din Arad şi mergeam cu părinţii. Acum îmi aduce aminte de copilărie” , susţine şi Viorica Anghel.
 

image
image

Ana Maria Moisi, un alt spectator al recitalului spune că : “Ne simţim ca la piscina regelui şi avem parte de fanfară” .
 
”Este o surpriză pe care am dorit să o facem în acest week-end vizitatorilor ştrandului. O fanfară la ştrand chiar este ceva special, iar fanfara Cercului militar din Bistriţa este o prezenţă deosebită” , a explicat şi Corina Draghici purtător de cuvânt Primăria Arad.
Astăzi,  fanfara militară din Bistriţa-Năsăud va susţine un concert în Nădlac, unde se sărbătoresc zilele oraşului.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite