Arădenii sunt invitaţi ”să îngheţe” în costume de baie pe ştrandul Neptun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi de la ora 12.30 sute de arădeni sunt aşteptaţi pe Ştrandul Neptun din Arad pentru ”a îngheţa” timp de trei, patru minute în cel de-al doilea freeze organizat în Arad.

De această dată este vorba despre un freeze în costume de baie, iar imaginile surpinse pe parcursul evenimentului vor fi difuzate într-o emisiune de divertisment. Ideea evenimentului este ca toţi participanţii să rămână nemişcaţi câteva minute, startul fiind dat de organizatori printr-un semnal sonor.

Faţă de evenimentul precedent care a avut loc în urmă cu aproximativ o lună, în Gara CFR din Arad, de această dată, participanţii pot intra într-un concurs. Câţiva dintre ei vor fi selectaţi şi vor avea de făcut misiuni funny. Munca lor va fi răsplătită cu premii în bani, DVD-uri şi şedinţe foto profesionale. Imaginile filmate vor fi montate într-o emisiune de divertisment pe internet pentru tineri, care va fi promovată în rândul arădenilor.

Doritorii sunt aşteptaţi la ora 12.30 în zona bazinelor de pe ştrand şi organizatorii preconizează că evenimentul va dura circa 30 de minute.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite