Un patron arădean s-a trezit în această dimineață fără acces la propria afacere din cauza unui șanț săpat la comanda primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Războiul acesului la propria investiție și parcare dintre arădeanul Leontin Aslău și primăria Arad și-a consumat în această dimineață un nou episod.

Administrația ștrandului Neptun din Arad a demarat în această dimineață lucrări de amenajare a unui rondou de flori, rondou ce este amplasat chiar la intrarea în parcarea privată a omului de afaceri arădean, astfel că nici o mașină nu mai poate trece pe acolo. ”M-am trezit pe la opt și ceva că se apucă de săpat un ditamai șanțul chiar la intrarea în parcarea mea. Asta după ce zona respectivă a fost asfaltată cu circa o lună în urmă. Pe lângă că sparg acum asfaltul proaspăt turnat, prin amenajarea acestui rondou fac de fapt imposibilă intrarea mea la propriul spațiu. Asta e naționalizare”, a declarat în această dimineață Leontin Aslău.

Victimă colaterală a lucrărilor pornite de primărie a fost și Ovidiu Țurlea, un arădean care are căsuță în incinta ștrandului Neptun de 30 de ani. ”Eu așa ceva nu mi-am putut imagina. Am venit pe la opt la ștrand și am parcat mașina la Corleone în parcare, așa cum fac de fiecare dată. Acum stau și mă uit la mașina mea și mă întreb cum ies de aici. Practic mi-au confiscat mașina”, a declarat bărbatul.

image

La rândul său, Ion Cârnat, șeful de lucrări susține că echipa sa are toate autorizațiile și avizele necesare pentru efectuarea lucrărilor. ”Nioi aevm autorizație emisă de primărie în baza celei mai recente hotărâri de CLM din data de 17 august privind amenajarea Ștrandului Neptun. Planșele nu vi le putem arăta pentru că sunt secrete”, susține bărbatul.

În această situație, Leontin Aslău a chemat și poliția la fața locului, care a întocmit un process verbal de constatare și a făcut poze. ”Voi depune o nouă plângere penală împotriva administrației, a treia în aceași cauză pentru nerespectarea dreptului meu la servitute”, a concluzionat patronul arădean.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite